blogu' lu' castraveţ

“Fiori” de prin 01.01.2005

with 2 comments

Am găsit un bred de-al meu scris în samzilnik la 01.01.2005. Am citit şi m-am blocat:)) În samzilnic nu era scris nimic despre starea mea, ce cantități şi ce calități de materie lichida sau gazoasă erau prezente în mine în acel moment, la 01.01.2005, a doua zi după revelion:)
iaka:

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai fi în armonie cu universul? Eu da. Când percepi faptul că tot ce te înconjoară şi toate care se petrec în jurul tău este pe aceiaşi undă cu tine… Pe aceiaşi frecvenţă cu tine… Când orice vibraţie, mizerabilă în comparaţie cu o bătaie de inimă, te face să vibrezi tu însuţi. Ca un amplificator cu o putere de amplificare de mii de ori mai mare decât semnalul palpitaţiilor unei scântei de antenă de troleibuz, ceea ce generezi tu, prin miile de terminaţii nervoase ce ies la suprafaţa dermei, cu ritmuri pe care le produce inima ta din carne, în sute de pulsaţii pe fiecare milimetru pătrat de venă, face ca toate elementele materiale din preajma ta, în raza de kilometri, cu existenţa lor spirituală atribuită prin default lor, să perceapă miriadele de pulsaţii senzo-neuronale şi în final să înceapă să vibreze mai mult decât credeau că pot. Tu de la ele, ele de la tine, tu de la ele de o mie de ori mai puternic şi iar ele de la tine şi mai puternic.
Şi gândindu-te că această propagare reciprocă de vibraţii, în ritm crescendo, durează doar timp de două secunde, realizezi că oamenii sunt obişnuiţi cu evenimentul şi fără să se gândească măcar la sensul lui, îl numesc „fior”.
M-a trecut un fior. Când te trece un fior nici nu realizezi că ai fost un tot întreg cu toată materialitatea ta şi spiritualitatea lucrurilor ce te înconjoară. Ai gustat o porţie de integritate universală.
În farmaceutică şi toate ramurile ataşate (mai sus sau mai jos pe scară), „fiorul” a obţinut numele de adrenalină – echivalentul material al acestuia.
Adrenalina în fiole pentru ca să te scoată din inconștienţă când e înserată în inimă.
Adrenalina la pahar, pentru sufletul dumneavoastră, la numai 148,8 lei pentru inimă şi pentru suflet. Adică un fior costă 145,8 lei (în dependenţă de masa dumneavoastră, s-ar putea să aveţi nevoie de două doze).

Fii în armonie cu universul, fii liber.



Written by castraveţ

March 4th, 2009 at 9:47 am

2 Responses to '“Fiori” de prin 01.01.2005'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to '“Fiori” de prin 01.01.2005'.

  1. Si eu m-am gindit la aceasta armonie. Caut, vreau sa inteleg, vreau sa cunosc ce se intimpla, de ce simt aceste valuri de “fiori” de la diferite persoane, lucruri, sau chiar cind sunt in plina mea singuratate. De ce acesti “fiori” sunt de calitate, amplitudine, si durata diferita. Invat sa le simt calitate si sa le prelungesc durata pentru a le cunoaste mai bine, pentru a ma cunoaste pe mine, pentru a cunoaste ceea ce ma inconjoara.

    Cred ca acesti fiori sunt sunt acele vibratii universale, respiratia universului, care odata ce o simti poti sa crezi ca este si “adrenalina”, care incearca “to give a clue” fiintei umane despre adevarata sa natura. Eu cred ca am nevoie mai mult de 2 doze sa inteleg ceva.

    Nata

    5 Mar 09 at 15:47

  2. 🙂 suntem yn cautare permanentă;)

    kirpi4

    14 Mar 09 at 15:13

Leave a Reply