blogu' lu' castraveţ

Ştefan cel Mare şi Buket Moldavii

with 3 comments

Cândva, prin 17 februarie 2008, hotarât-am noi cu doi colegi de serviciu să mergem în padure la un picnic mai extrem, de iarnă. Aveam cu noi nişte mici şi o sticlă de Букет Молдавии. Şi uite că numai am mâncat ce-am avut cu noi, şi în sticlă au mai rămas vreo 70 grame de vin, se apropie de noi o echipă de batmani: un guzgan şi doi şioareşi jerpeliţi, cu bastoane de gumă şi cu mimică de stăpâni ai oraşului. Au fost mai multe tentative de a ne face convinşi că am greşit şi am făcut foc în loc public pentru a avea o reacţie instantanee în confirmarea aşteptărilor lor zadarnice. Batmanii mai mici au stins cărbunii ce mai fumegau în ritmuri ce trădau o excesivă economie de timp, cu călcîiele bocancilor. Noi le-am sugerat să mergem la sector. Uimiţi şi dezorientaţi în urma unei astfel de propuneri, ne-au condus. Am stat acolo pe scaune povestind bancuri cam o oră, în timp ce toţi trei batmani stăteau în picioare, şi priveau cu jale la fiecare ţigare pe care o mucuiam în cutia de cafea NESSCAFE de pe geam.
Într-un final am fost invitaţi câte unul în biroul Şoarecului de serviciu din acea seară. Acolo eu am mai stat o jumatate de ora – cam atât este necesar pentru a povesti trei bancuri cu Ştefan cel Mare domnului în cea mai superioară uniformă din acea clădire. Iată cu ce ne-am ales în urma acestei isprave:
amenda

P.S. Ulterior, peste câteva zile când am venit să aduc bonul achitat, respectivul Batman, ma vede, schiţează un zâmbet până la urechi şi exclamă:
OOOO! Ştefan şel Mare!
Buna ziua, buna ziua…Written by castraveţ

April 23rd, 2009 at 5:01 pm

Posted in Jurnal de bord

3 Responses to 'Ştefan cel Mare şi Buket Moldavii'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Ştefan cel Mare şi Buket Moldavii'.

 1. 🙂

  lizun

  4 May 09 at 14:07

 2. Bine ca nu le-ai spus bancuri cu Vlad Tzepes….

  Toto de prostii te tzii……… :))))

  Octav

  5 May 09 at 16:08

 3. @Octav – eheheeeeeei! 4uvaku, pe unde te-ai pierdut bah? eshti undeva online?

  kirpi4

  5 May 09 at 16:13

Leave a Reply