blogu' lu' castraveţ

Balcani Trip 2016 – Vama Veche

with one comment

Într-o vinere pe la răsăritul soarelui, în timp ce aproximativ 3 milioane jumătate (minus cinici) abia se trezeau, cu gândul de a se culca mai degrabă (nu fără a nimici câteva beri înainte), cinici flăcăi, o fată, un Opel Zafira bine hrănit cu drumuri, dealuri șI găuri molodovenești, consultat preventiv la un medic specialist, au pornit cu toții spre vama Leușeni.
Drumul dintre două vame a fost completat meșteșugărește cu ceea ce urmau să umple seara cele 3.5 milioane care au rămas acasă. În Vama veche echipa de tineri cutezători au ajuns tîrziu, după ceasurile lor interne, dar foarte devreme după ceasul din Vamă. Este de prisos să povestesc cum ne-am culcat noi, este util de menționat cum nu trebuie de trezit a doua zi.
vama veche

Aici pionerul a băut prima cafea. Și ochii sigur priveau ibricul cu cafea, obiectivul camerei avea alte scopuri.
vama veche

În Vamă pionerul a fost în trendul vestimentar, fără să-și dea seama.
vama veche

Mulțimesc lui Alin pentru fotografie. Cine este Alin? Alin este un băiat de treabă care și-a ținut promisiunea și a trimis două poze prin email. Care email? Acesta (scris în carnețelui unei fetițe – cea mai mică din gașca lui Alin)
vama veche

Ca să nu reținem cititorul de la poveste care urmează, voi spune pe scurt:

  • în Vamă poți pierde șezătoarea de izopren.
  • în Vamă poți să te cerți cu un francez (Denis) care e de doua virgulă cinci ori mai mare decât tine, și care și-a parcat caroseria (cu jumatate de apartament în ea, inclusiv megawații din boxe în care suna liniștitor niște haus, drum and bass, techno, rave și trance, pe la patru dimineața, fix la intrarea în cortul tău. Culmea e că îl ameninți cu poliția (cu poliția, Carl! în Vamă!) și el te crede, după care vă certați și mai tare, după care tu pleci, iar el închie muzica, iar a doua zi bei bere cu el și amicul său (David) de parcă nimic nu s-a întâmplat.
  • în vamă a doua zi poți să ajuți un prieten care are nevoie ajutor anume azi (pentru că ieri a exagerat cu ajutatul pe alții), și are nevoie anume de limonada meșterită din apă de la market și o lămâie cerșită pe la vreo 5 gherete. Cum arată sondajele, în una din cinci gherete există oameni înțelegători.Cine se regăsește în aceste rânduri – să scuture musca e pe fes. Deși, cred că majoritatea care au fost acolo trebuie s-o scuture.
  • în vamă poți învia cu o ciorbă cu afumătură și tarhon păpată la Șoni (cu ceapă și palincă, cum scrie cartea).

Mai rău e că din Vamă poți pleca. Dar depinde unde. Urmăriți epizodul următor și veți afla.Written by kirpi4

July 30th, 2016 at 1:17 am

Posted in Rucsac

Tagged with

One Response to 'Balcani Trip 2016 – Vama Veche'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Balcani Trip 2016 – Vama Veche'.

  1. […] ce bateriile au fost descărcate încărcate în Vamă, am mers mai departe. Sâmbătă seara am ajuns în comuna Argeșelu, care a fost nu prea […]

Leave a Reply