blogu' lu' castraveţ

Alţi oameni

with 3 comments

Un om aseară a venit de la serviciu acasă. Omul şi-a înmuiat oasele şi şi-a spălat părul de microbi sub un duş fierbinte. Omul şi-a pieptănat părul, şi-a pus cămaşa ce mirosea a ceaţă de toamnă, scoasă de pe funia de la balcon. Plouase. Acel om a ieşit afară, a tras cu voluptate o gură de aer proaspăt ca dimineaţa, şi a urcat. A coborât la Ciocana. A intrat în Tiras, a luat cinci litri de bere. Omul a traversat bulevardul pe oglinda căruia se reflectau luminile felinarelor. Omul a urcat cele 210 trepte până la etajul opt. A sunat. I s-a deschis. Omul a intrat în casă. În casă erau mulţi alţi oameni. Omul a pus berea în frigider şi s-a aşezat. Cineva i-a turnat omului un pahar de vin. Omul l-a băut.

Cineva a sos din frigider o bere şi a turnat-o altui om. Un om a băut berea şi s-a uitat la congelator. Cineva în timpul acesta îi turna altui om vin. Un alt om a spus ca va bea bere. Alt om a băut totuşi bere după care un alt om a băut şi vin.
Cineva a tăiat o bucată de slănină şi ceapă. Un alt om a observat acest fapt şi a luat-o ca pe o aluzie, după care a scos din congelator o sticlă de votcă şi le-a turnat la toţi câte 50 de grame din conţinut. Alt om a băut. Alt om a băut bere. Alt om a băut bere după care alt om a băut şi votcă.

La un moment dat de identificare, toţi din cei prezenţi identificaţi în momentul dat de timp au decis să meargă la salsa. Unui om această idee i-a surâs foarte, dar cineva l-a convins ca alt om nu va fi de acord mâine dimineaţă cu acest fapt. Alt om a băut un pahar de bere şi a mers să se culce la el acasă. Acel om s-a culcat. S-a trezit alt om.

Fiecare om are dreptul la 50 de grame. Cu fiecare 50 de grame omul devine alt om.Written by castraveţ

November 6th, 2009 at 11:41 am

Posted in Creaţie,Gliucuri

Tagged with ,

3 Responses to 'Alţi oameni'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Alţi oameni'.

 1. Si cum s-au comportat ceilalti alţi oameni la salsa?

  Alt om

  6 Nov 09 at 11:53

 2. alţ oameni trebuie să ştie

  kirpi4

  6 Nov 09 at 11:56

 3. :)))
  da bai.. da.. da iaka oamenii care s-o dus la salsa, au baut si acolo niste cuba libre, dupa asta red bull cu cola nustiu cate si, intelegi, nu le-o ajuns si o mai baut 50 de coniac la abdiral… shi nicivo – s-o trezit oameni :). asha ca nu lasa pe maine shi pots be az! 😀

  alaiba

  6 Nov 09 at 11:59

Leave a Reply