blogu' lu' castraveţ

Blogovăţ 2010 – gata

with 6 comments

Pe data de 20 martie 2010, într-o zi caldă de sâmbătă, kirpi4 a venit acasă cu patru beri în cap, iar în mâini a adus o diplomă de gradul trei la categoria „Blog personal” în cadrul Festivalului Blogului Moldovenesc, Ediţia III – Blogovăţ 2010. Cu această ocazie, kirpi4 nu întârzie să mulţumească poporului care l-a apreciat şi l-a votat: Poporule, mulţumesc că m-ai susţinut şi m-ai votat (puneţi-vă în rând la poarta blogului – amuş va curge pivă), fără tine veneam acasă doar cu berile.

Câteva copeici cu referire la cele întâmplate pe 20 martie la Purceluşul zburător:
– mi s-a părut prea seacă prezentarea: începând cu sondajele şi terminând cu înmânarea premiilor. Trebuia prezentarea accelerată pentru a începe mai repede partea neoficială – socializarea, dar nu cu preţul unei introduceri pripite. Puţin suspans şi puţină polemică şi la faza de premiere, cred eu, era să fie binevenită. Şi da, interactivitatea mai trebuia susţinută şi de blogheri.
– un moment neplăcut, a fost că toţi participanţii au trebuit să părăsească localul la 18:00 pentru că la acea oră s-a făcut alte rezervări. Însuşi patronul nu s-a lenevit să le spună că trebuie să plece la fiecare în parte.

În rest, bravo organizatorilor că au reuşit şi în acest an să ţină mâna pe pulsul Festivalului Blogului Moldovenesc, bravo lui Posmotrel că a reuşit să se aleagă cu trei nominalizări de frunte şi o performantă maşină electronică de calcul, bravo mie că am băut numai patru beri şi că azi a fost nevoie numai de două citramoane pentru a-mi drege starea de suflet şi de trup (aici am să zic ceea ce am evitat de două ori la rând să zic: are ce are berea de casă a Purceluşului Zburător – după efectele secundare, sau mai bine zis de a doua zi, tare mai seamănă cu „Chişinău”).

Până la noi întâlniri.

P.S. Dacă cineva a găsit pe uscătorul de mâini în baie la fete un inel de argint, lat, cu găurele, nu ezitaţi să scrieţi în comentarii – lipsa inelului provoacă bocete şi săltări de cămaşă în hohote de plâns stăpânei acestuia.Written by castraveţ

March 21st, 2010 at 7:40 pm

Posted in Jurnal de bord

Tagged with ,

6 Responses to 'Blogovăţ 2010 – gata'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Blogovăţ 2010 – gata'.

 1. felicitări! cît despre berea ceea – nu ştiai că berea chişinău se serveşte în capitală doar în bocale şi pahare “paulaner”, “tuborg”, “stella artois”, “beks”,etc – pur şi simplu îi dă un gust specific 😉

  dumros

  21 Mar 10 at 22:17

 2. aveam eu dubii de genul ăsta, da ma gyndesc poate nu-s ashe de nebuni stapynii localului… da idi znai…

  kirpi4

  22 Mar 10 at 08:39

 3. aha, uiţi că trăieşti în moldova 😉

  dumitru

  22 Mar 10 at 19:26

 4. Bravo! tre de baut, felicitari!

  lizun

  22 Mar 10 at 09:43

 5. felicitari, felicitari, felicitari!!!
  am eu o presimtire ca daca continui in ritmu’ asta, la anu’ o sa iei blogovatu’ cu asalt si ai sa esi de acolo cu locul fruntas subsuoara:)
  P.S. la mine intuitia inca niciodata n-a calcat strimb:)

  eko

  22 Mar 10 at 15:27

 6. E, nu ne ramyna altceva decyt sa continuam yn ritmul asta shi yn final sa-ti testam intuitia:)

  kirpi4

  22 Mar 10 at 15:29

Leave a Reply