blogu' lu' castraveţ

Noutăţi cu noaptea-n cap

with 4 comments

Azi e 3 decembrie, şi deaceea că demult n-am adus noutăţi pe blog, o fac acum. Luna decembrie va aduce pentru toate semnele zodiacului multe schimbări (a se consulta zodiacal lui Ion dacă ceva). În primul rând, pionerul trebuie să gândească politica de rebranding al EU-lui virtual (nu întârzie să sosească tot mai multe reclamaţii din partea blogerului cu acelaşi nume – Pionerul Namaşco – cică eu îi utilizez numele de brand. Da eu i-am zis: eu am fost pioner în clasa a patra şi am tot dreptul să mă autoidentific nu calificativul acesta, da el zice că el primu pe twitter ş-o tras numele acesta. Pe scurt: sfădălaie şi mardeală). Eu nu cred că gândirea pusă în plan va aduce mari schimbări pe arena politică blogherească, da vorba ceea: du-te şi ştii. Asta una la mână.

A doua. Toată blogosfera aşteaptă cu nerăbdare a 348-a zi din calendarul Gregorian (14 decembrie, da) când D.A. şi D.S. vor pupa bronzul controversatului cal al lui Grigori Kotovski. Eu chiar azi dimineaţă am trecut pe lângă cal şi mi-am imaginat cum e să te caţări până la bronz. După mine, fără scară, e cam imposibil. Aşa că băieţi, faceţi pregătirile de rigoare din timp.
pupam calul lui cotovschi
A propos, din discuţie cu D.A., am înţeles că respectivii cam vor să se eschiveze, de aceea îi rugăm să se conducă de principul: un bărbat nu-i babă Vanga. Consecvenţă băieţi, consecvenţă!

A treia. Un alt internaut alaiba o împins blogosfera la nişte măsuri anti-igienice, fapt cu care 182 de oameni cu cartea pe faţă a şi început să se ocupe foarte activ. Aşteptăm rezultatele.
mustata pentru alianta

A patra. Nici controversata babă nu poate anula ceea ce şi-o pus băieţii în gând. Ora rămâne aceeiaşi.
2012

A cincea. Pionerului (nu Namaşco) la lucru i-o propus să aleagă: sau îşi ia 21 zile de concediu nefolosite din perioada 2009-2010, sau iese la lucru şi acceptă schimbul acestor zile pe 50% din salariul calculat pentru perioada respectivă. În viziunea pionerului ar mai exista şi a treia variantă (să nu atragă atenţia la nici una din varinate şi să-şi caute de lucru), şi a patra (să-şi caute de lucru) dar aşa cum el oricum se gândea la o pauză de creaţie înainte de anul nou, a cerut frumos 21 zile de concediu chiar din 11.12.2010, potolind foamea lupului şi garantând sănătatea oii. Până la anul nou se aşteaptă o perioadă foarte productivă în unele domenii ţintite de pioner.

A şasea. O nins. Cum o nins aşa şi o deznins. E cea mai bună vreme de pus trotuarnaia plitca, activitate cu care azi dimineaţă se ocupau nişte plitcari pe bd. Ştefan cel Mare.

P.S.1. Matincă trebuie să spunem la toţi: Pionerul cu “P mare” e Namaşco, pionerul cu “p mittel” e pionerul pe care-l adăposteşte blogul de faţă. Dubii vor putea trezi numai începuturile de propoziţie.

P.S.2. Care este formula CORECTĂ de achitare a concediului pe la noi?

P.S.3. E salutat datul cu părerea pe oricare ghicitoare-golovolomcă de mai sus.Written by castraveţ

December 3rd, 2010 at 10:16 am

4 Responses to 'Noutăţi cu noaptea-n cap'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Noutăţi cu noaptea-n cap'.

 1. pe drujii cu mustaţă i-am eliminat din eveniment. am purtat ~5 ani mustaţă şi nu mai vreau. da evenimentul cu pupatul curului calului lu Cotovschi de către unii l-am pus că frecventez deodată şi-l aştept cu nerăbdare. gî.

  vitalie

  3 Dec 10 at 10:36

 2. Eu is neutru la faza cu musteatza, n-am ce lasa, am ce rade:))
  La baetii de sub cal Trebuie de le dat in obraz, ca ei deam vor sa uite de promisiune…

  kirpi4

  3 Dec 10 at 10:46

 3. Da barba?

  buldang

  4 Dec 10 at 15:41

 4. de barba n-o fost vorba:)

  kirpi4

  6 Dec 10 at 08:22

Leave a Reply