blogu' lu' castraveţ

Un post cu podcovîrcă

without comments

Da voi nu ştiţi ce zi e azi, aşa? Faptul că e ziua internaţională a studentului o ştiu toţi. Dar nu asta e principalul. Voi pe Octavian îl ştiţi? Octavian care a rupt în bile tot Mall-ul Bucureştiului, Octavian care poate să pălească bila alba aşa încât ea să sară peste altele două arătându-le limba ei de bilă albă, să-i dea un şut alteia care stă lipită de bord care la rândul ei să se rostogolească ca unsă cu unt fix în buzunar, Octavian care timp de un an a reuşit să crească un flăcău şi să-l planifice pe al doilea, Octavian care m-a învăţat să beau vin cu apă şi bere cu snooker, Octavian care mănâncă răsărită de parcă ar scrie scripturi SQL şi scrie scripturi SQL de parcă ar mânca răsărită. Nu-l ştiţi, da? Apoi vă zic eu, Octavian a fost inspirat de frumuseţe şi special pentru ziua internaţională a studentului a făcut o treabă bună pentru toţi studenţii (mai ales studentele) moldoveni din România, toţi studenţii (mai ales studentele) români din Moldova, şi în general pentru toţi care vor să fie sănătoşi şi frumoşi. Aşa dacă vreţi să scăpaţi de coşuri, dacă vreţi ca muşchiul să vă fie vârtos, obrazul rumen, poftim uitaţi-vă cu ochii voştri ce-o făcut Octav!

Special pentru studenţii alarmaţi: nu vă împăunaţi, asta nu-i reclamă – astea-s 6 ore de snooker şi tot atâtea de bere de la nimeni altul decât Octav. Octav, am martori, da?
saloane bucuresti

P.S. Felicitări cu ziua studentului, studentule!. Azi e ziua ta, eu an ştiut de ieri…

… am văzut-o pe mămica ta în piaţă, cumpăra chiperi.

Eh studentule, studentule. Eh şi ţ-aş mai rupe urechile. Ştii tu pentru ce, da dacă nu ştii tu, ştiu eu, am fost şi eu ca tine, da tu urmează să afli. Hai, nu mai sta, rade-o în PMAN la ţopăit, da nu uita: bea cu cap sau deloc, învaţă cât încape şi nu pe de rost, şii cuminte şi cu minte.
Studentule…

____________________________
*podcovîrcă – podcoavă cu vârci.Written by castraveţ

November 17th, 2010 at 9:00 am

Leave a Reply