blogu' lu' castraveţ

Vatra Dornei 07.01.2009 [day 4 – şaşlâc]

without comments

Masa de dimineaţa. ATV. Plimbări prin oraş.

La orele 14:30 ne-am ridicat în munţi având cu noi un hârleţ, un cuţit carnea de purcel, şi cele pregătite pentru masa de Crăciun la natură. Cu gaura pentru foc ne-am descurcat repede. Mai greu a fost cu focul. Am lucrat la el cam 30 minute până l-am aprins, fără hârtie, fără lemne aduse cu noi. Până la urmă pionerii au depăşit dificultăţile impuse cu insistenţă de condiţiile climaterice şi calitatea biocombustibilului.

fire

Procesele de încălzire a focului şi a pionerilor au decurs în paralel. Treptat pionerii au devenit sătui, mulţumiţi şi fericiţi.

Seara am stat în barul din subsolul hotelului. Toata perioada cât am stat în Vatra Dornei, am redescoperit pentru mine berea Bergenbier. Nici calităţile gustative ale berii Ursus, pentru care cândva aveam predilecţie, nu s-au mai comparat cu cele pe care le-am obţinut de la Bergenbier.

Seara târziu în jurul hotelurilor Bradul şi Călimani, pe culoarele acestora, mulţi moldoveni gălăgioşi, şotioşi şi beţi. Deşi erau şi români, mai puţin gălăgioşi, mai puţin beţi dar foarte activi vis-a-vis fetele din Chişinău. În odaie avem telefoane staţionare de pe care puteai să faci legătura directă cu orice locatar al hotelului prin formarea numărului de odaie. Ap iaka toată noaptea sunau telefoanele mai în toate odăile. Problema a fost rezolvată prin deconectarea din priză.

Seara de azi s-a cerut mult timp continuată, dar pionerii au cedat oboselii.Written by castraveţ

January 14th, 2009 at 10:03 am

Posted in Rucsac

Leave a Reply