blogu' lu' castraveţ

Balcani Trip 2016 – Muntenegru, Vesla Camp

without comments

Din Kotor am ieșit cam târziu, de aceea la camping am ajuns noaptea (nimic de mirare, oriunde ne-am oprit până acum, tot noaptea ne-am oprit). Dar asta nu ne-a încurcat să nimicim un harbuz, 2 sticle de vin și vreo 6 mâni de surcele din care am făcut un nano-rug.

Dimineața am observat că am pus corturile nu tocmai rău, în ciuda oboselii.
muntenegru vesla kamp

Trebuie să zic că camping-ul a fost foarte ok (pentru cei interesați, prețul e de 8 EUR/persoana/zi), cu toate condițiile necesare.
muntenegru vesla kamp

Liniștițel, curățel
muntenegru vesla kamp

și aproape de plajă.
muntenegru vesla kamp

Plaja tare bună. Inclusiv prin aceea că fără “ciupici” de apă practic nu poți contacta cu apa – e foarte stâncoasă și plină de arici de mare.
muntenegru vesla kamp

Pionerul aici și-a realizat un vis neîmplinit în Cipru: de a sări de la vreo 10 metri înălțime în apă. A sprit cam sub unghi (sistemul respirator a sezizat foarte bine acest unghi), dar totuși a sărit (mulțumiri lui Vasea pentru video, și chiar badaproste că m-a convins).

Prima caracatiță gustată vreodată. Și ultima, probabil. Pionerului nu i-a prea păcut. Probabil, nun era gătită cum se cuviune (în general caracatița cere o tratare prealabilă specială, deoarece e prea vânjoasă).
muntenegru vesla kamp

Rodie. Bună pentru la toamnă.
muntenegru vesla kamp

A dua zi (trebuie să menționez, că ponerii mai mult de o zi – o zi jumătate, nu se rețin nicăieri) am plecat mai pe amurgite. La revedere Kotor.
muntenegru vesla kamp

P.S. Banc de la Mihaela:
What does an agnostic insomniac dyslexic do during the night is wondering if there is a DOG.Written by kirpi4

August 3rd, 2016 at 12:41 pm

Posted in Bancuri,Rucsac

Tagged with , ,

Leave a Reply