blogu' lu' castraveţ

Sfârşitul lumii

with 4 comments

Am visat azi noapte sfârşitul lumii:
Eram undeva în centrul universului, într-o linişte perfectă şi vedeam cum toate planetele sistemului Solar se puneau pe rând într-o linie cu soarele. În momentul eclipsei văzute din punctul MEU de vedere, mai exact în momentul când apărea diamantul inelului o voce interioară îmi dădea conştiinţa că această planetă a intrat în faza „sfârşitului”. Sfârşitul în sine a putut fi observat la nivel macro pentru doar Terra (astfel a fost scenariul visului): contemplam cum treptat planeta obţine o culoare albastră omogenă, uscate rămânând doar câteva bucăţi din regiunea Mării Negre. În final toată perspectiva de planete ce o aveam în faţă a fost inundată într-o lumină orbitoare. În momentul următor lumina s-a stins şi toate planetele au devenit decolorate, uscate şi moarte. După foarte scurt timp totul a început să obţină culoare. Puteai spună că sunt nişte culori nepământeşti dintr-o gamă extrem de frumoasă cu multe elemente de cristalin, auriu, argintiu, chihlimbar şi multe alte nuanţe pe la care nu le pot explica. Cu alte cuvinte am fost martor la metamorfoza întregului univers.

Probabil am citit prea mult din Aryana Havah…

Şi ca să nu arunc vorbe în vânt, celor captivaţi de învăţăturile karmice, de esenţa matriceală a lucrurilor, despre reincarnare şi în general despre o altă viziune asupra universului, recomand cărţile:
Aryana Havah – Cristofor – Magul din Carpaţi
Aryana Havah – Inuaki
Aryana Havah – Viaţa pe Pmant…încotro
Bernard Werber – Imperiul îngerilor – din păcate doar în francezăWritten by castraveţ

November 17th, 2009 at 2:39 pm

4 Responses to 'Sfârşitul lumii'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Sfârşitul lumii'.

 1. 2 zile in urma m-am apucat sa privesc 2012 🙂 cred ca deja ai putea anticipa, dar acolo se vorbeste despre 3 eclipse, despre locul soarelui in mijlocul galaxiei nostre … si desigur despre “sfirsitul” lumii, cam similare chestii si procese, despre care vorbesti si tu.
  Oricum, astfel de vise cred ca sunt foarte puternice, probail se datoreaza lecturii intense … sau altui proces…oricum voi incerca sa rasfoiesc prin cartile recomandate de tine, dar daca tot iti place de Werber, eu am in rusa o carte de-a lui – Бернард Вербер “Энциклопедия относительного и абсолютного знания”, cred ca ar putea sa-ti placa 🙂

  PS> cred ca ai fost martor la metamorfoza universului tau interior 🙂

  Nata

  18 Nov 09 at 00:53

 2. “PS” – Nata tot ce-i posibil:)))
  De Werber am citit shi Enciclopedia. Mai are multe chestii super, mai ales cele 3 volume despre furnici. Dac nu le-ai citit, ti le recomand – Chiar merita!!!

  kirpi4

  18 Nov 09 at 09:05

 3. Da. Nu toti pot visa, mai ales astfel de vise. Dar mai stiu cazuri. Eu, visele, le-as clasa dupa evenimentele traite de visatori. Visul asta, de exemplu, l-as plasa in mapa “Dupa praznc”,,,

  buldang

  19 Nov 09 at 11:07

 4. Variant:))

  kirpi4

  19 Nov 09 at 11:30

Leave a Reply