blogu' lu' castraveţ

Soft necesar pentru a trăi mai uşor

with 3 comments

În fiecare zi utilizăm unelte fără de care, la un moment dat ne dăm seama că nu putem trăi, în contextul produselor software. Urmează o lista de tools-uri pe care le utilizez de mult timp, abesnţa cărora uneori mi-ar putea provoca “accese” de claustrofobie…:)

Total Comander v6.54 – cel mai reuşit file manager pentru Windows din câte am întâlnit eu.

QIP 2005 build 8092 – un ICQ client simplu şi comod.

Skype v4.0.0.206 – noua versiune de Skype în care este implementat sistemul de tab-uri. Susţine şi regimul vechi de dialoguri. Deşi m-am deprins greu cu sistemul de tab-uri, am realizat ulterior ca nu mai vreau niciodată să trec la sistemul vechi de dialoguri.

Chameleon Clock v3.01 – o aplicaţie ce te ajută să-ţi planifici taskurile de serviciu, cât şi a timpului personal. Are remindere de orice fel, cu diferite opţiuni şi timpi de notificare. Pentru el există o aplicaţie self-made de import al zilelor de naştere din MSAccess.

Punto Switcher v3.0 – un switcher pentru limbajul tastaturii, converteşte automat dintr-o limbă în alta conform vocabularului pe care-l are. Cu el uiţi pentru totdeauna că mai trebuie să schimbi regimul tastaturii.

TextPad v4.0 – un editor de text dotat cu un Regular expressions editor foarte eficient . Vital necesar. Cu el faci formatare a tabelelor din Excel şi Access, a textelor scoase de pe net ce nu au un format bine definit şi multe altele.

TueCrypt v4.2 – o aplicaţie care-ţi permite să păstrezi informaţia confidenţială pe calculator sub parolă, utilizează cei mai performanţi algoritmi de criptografie pentru securizarea datelor.

TeleportPro v1.29.1995 – aplicaţie prin care-ţi scoţi de pe net în offline situri întregi.

toonel.net – o aplicaţie Java ce rulează compresează traficul şi realizează schimbul de date cu orice host printr-un proxy al său.

To be continued…Written by castraveţ

March 10th, 2009 at 12:45 pm

Posted in IT stuff

3 Responses to 'Soft necesar pentru a trăi mai uşor'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Soft necesar pentru a trăi mai uşor'.

 1. sh parca simt ca tati aiestea is bune numai licentsiate

  2look

  10 Mar 09 at 15:23

 2. da inca ii ghini cand din soft este instalat driveru pentru claviatura shi myshca

  2look

  10 Mar 09 at 15:24

 3. kaneshna k licentiate:) shi lamer yn ziua de az foloseshte soft nelicentizat

  kirpi4

  10 Mar 09 at 15:25

Leave a Reply