blogu' lu' castraveţ

Crimeea 2009 – part#1: Pioner skazal – Pioner sdelal

without comments

Miercuri, 2 septembrie 2009, precum au stabilit, pionerii înarmaţi până-n dinţi cu conserve şi acumulatoare pentru aparat, au pornit spre visul lor de un an. La 11:05 au urcat în autobus pe ruta Chişinău – Sevastopol.

Date financiare:
Preţul biletului până la Sevastopol: 439.50 MDL,
inclusiv 10 MDL comision pentru un serviciu invizibil,
inclusiv 10 MDL pentru asigurarea facultativă de accidente a pasagerilor cu suma de asigurare de 10’000 MDL,
plus 30 lei per bagaj şoferului hahol direct în mâna păroasă.
Total: 480 MDL.
Pionerul fost plăcut surprins de faptul că de asigurare se ocupă Gara. În alţi ani trebuia singur să te ocupi de chestia asta, opţional, dacă aveai cap şi nu vroiai să-l pierzi.

După ce n-au închis un ochi 16 ore, după ce au hălit câteva şaurmale cu ceva bere prin Herson, Armeansc şi Crasnoperecopsc, au admirat tablourile exotice ale toaletelor din gările auto ale oraşelor-erou,
IMG_1213_wp

pionerii au ajuns la Sevastopol. Şoferul autobusului a fost foarte amabil şi pentru suma simbolică de 50 UAH i-a plimbat pe la două benzinarii închise pe noapte, în care ar fi trebuit să alimenteze forsunca lui zzzop, pentru ca în final să-i descarce la kilometrul 5, la 4 dimineaţa.
Pitorescul peisaj de la staţia de microbuse din KM5 le-a bucurat ochii timp de 3 ore, în care, fără ca să se piardă cu firea, au reuşit să guste din câte trei sticle de bere Bile nefiltrată.
IMG_1218_wp

La 7 dimineaţa pionerii au scos câte 2 UAH din buzunar, şi au urcat în microbusul nr. 9 care avea să ajungă la Fiolent.Written by castraveţ

September 14th, 2009 at 11:27 am

Posted in Rucsac

Tagged with , ,

Leave a Reply