blogu' lu' castraveţ

Jisurile

without comments

În jis uneori se întâmplă lucruri dificile, neplăcute şi stranii. După aşe jisuri te trezeşti cu senzaţii neplăcute. Sau te trezeşti transpirat şi înfiorat. Spăriet cum ar şi. În alte jise, de exemplu, îţi realizezi visele-vise. Şi în unele, îţi rezolvi problemele de zilnice, de rutină.
Ieri varmea (stă la Bucureşti) mă întreba ceva de prelungitor USB, un prieten zicea să-i găsesc pe cineva la Bucureşti care să ia un pachet (nişte vopsea mai specială, serigrafică) de undeva şi să-l transmită la Chişinău. Tot cu acel prieten şi cu alţi prieteni aseară stăteam la o bere. La a opta bere stăteam. Şi la un moment dat vroiam whiskey. N-am apucat să-l gustăm din considerente pragmatice. Iaka şa.
Azi, mă trezesc eu la 7 şi 33, şi stau cu jisu neu în cap. În jis eu am stat mult timp la duty free în Bucureşti, şi mă certam cu vânzătoarea de ce nu are Jameson, cablu USB şi mai ales vopsea. Zicea că nu are nici un obiect din solicitare, da până la urmă a găsit ea de toate. Şi după ce le-am rezolvat pe toate, să mă trezesc eu cu ideea că tre să le iau pe toate de la început? Ştiu eu unde am vazut aşe jise.Written by castraveţ

August 14th, 2009 at 7:12 am

Posted in Gliucuri

Tagged with

Leave a Reply